Zoeken

Visie, Missie.. en gewoon gezond verstand!

Waar staat PBMC voor

Teambuilder en gestructureerd leider
Succesvol leiderschap begint met het leren kennen van de teamleden, het luisteren naar ideeën en het herkennen van de behoefte aan coaching of training. Het stellen van duidelijke doelen maakt projectvergaderingen en overleg transparant en efficiënt

International Business manager
Zaken doen stopt niet bij de grens, ervaringen met andere culturen kunnen het verschil maken tussen succes of verlies. Openstaan voor een andere aanpak en andere omgangsvormen brengt een positieve dynamiek en geeft veel voldoening bij internationaal zaken doen.

Respectvol en duidelijke communicator
Modern management gaat over respect, het delen van informatie, het openstaan voor nieuwe ideeën en het mogelijk maken van persoonlijke ontwikkeling. Inlevingsvermogen en een positieve persoonlijke houding zijn onmisbaar om een team keer op keer tot een succesvol resultaat te laten komen.

Ervaren projectmanager met duidelijke doelen
Het is geen kunst om een project te starten of een tijdlijn uit te stippelen. Het is des te moeilijker om duidelijke grenzen te formuleren of een project tussentijds te valideren en zo nodig te stoppen als de parameters niet voldoen aan de gestelde eisen. In dit proces moet een projectteam professioneel worden gemanaged zodat er bij elk project waarde wordt toegevoegd.