Zoeken

Visie, Missie.. en gewoon gezond verstand!

Project Management

Hoe vaak beginnen uw mensen aan een project zonder duidelijk plan, hoe vaak blijkt de uitkomst niet realistisch en hoe vaak wordt u ingehaald door de tijd. We kennen het allemaal, een mooi idee vraagt direct om invulling door middel van een project. Maar waar is het businessplan?

Er zijn gedegen methodes om een idee te begeleiden naar een succesvol product of een succesvolle dienst. Maar de druk van het dagelijkse werk, de te optimistische doelen en het gebrek aan focus en kennis zorgen voor meer frustratie, uitloop in tijd en hogere kosten.

Ik kan u voldoende voorbeelden geven hoe het niet moet, er zijn echter veel minder succesverhalen.

Wat ik u wel kan bieden is kennis en advies over de juiste aanpak met Prince2 . Te beginnen met een scan van het kennisniveau van project management in uw organisatie. Zitten uw mensen op hetzelfde PM niveau, gebruiken ze dezelfde methodiek en zijn ze beschikbaar en bekwaam voor hun PM rol.

Met name de relatie tussen de verschillende niveau’s in uw organisatie is belangrijk. Dus het begint allemaal met een goede communicatie.

Accepteer geen onnodig verlies van tijd en geld, maar denk na en durf de juiste keuzes te maken door het gebruik van Project Management.